Trendig semester i Palma

Tapas, shopping, strand och kultur. Palma, Mallorcas och de övriga baleariska öarnas huvudstad, har mycket att erbjuda. Och allt ligger på behändigt avstånd vilket gjort staden alltmer populär för kortsemester.

Så inleds en artikel i Dagens Nyheter vilken handlar om just det trendiga Palma. Palma är en fantastisk stad med en härlig känsla, och oavsett vad man är ute efter kan man finna det där. Att åka till Palma på en weekend eller en längre semester är någonting alla borde passa på att göra, då man får ut otroligt mycket av staden. Det är också enkelt att hitta bra boende i Palma, oberoende på hur ens ekonomi ser ut. Det finns hotell för den som inte vill lägga så mycket pengar på sitt boende, och lika så hotell för den som vill bo i lyx.   Frö att man ska hitta dt bästa av hotellen har vi tagit fram tre olika alternativ i olika prisklasser nedan.Om ingen av dessa känns aktuella kan du enkelt hitta andra prisvärda hotell i Palma.

Hotell i Palma

  • Grupotel Valparaiso Palace & Spa är lyx och mera lyx. På det luxuösa hotellet bor du ordentligt bra, avskilt i det fina området Bonova som ligger 10 minuter från Palma de Mallorca. Här finner du Mallorcas största spa och tillträde till spat är gratis om man bor på hotellet. Samtliga rum är fantastiska  och moderna, och man kan verkligen känna att man unnar sig när man bor här. 5 stjärnor har hotellet.
  • Blue Bay passar dig som inte vill lägga så mycket pengar på hotellet men ändå vill bo fräscht med pool och ha nära till stranden och Palmas shoppingområde. Samtliga rum har luftkonditionering, tv och ballong och det finns möjlighet till gratis internet. Hotellet har 3 stjärnor.
  • Hostel Regina är någonting du ska välja om du reser till Palma för att njuta av staden och inte är så intresserade av att hur eller var du sover. Regina ligger centralt, bara 100 meter från Plaza de España. Samtliga rum har tv och eget badrum med dusch, och hotellet har en terrass där gästerna kan koppla av.